Vier wijzende handen naar een gloeilamp

De Trainers

Trainers in de zorg is ontstaan uit de behoefte om als trainers, met de zorg als expertisegebied, samen te werken. Ons doel is kwaliteit en inzet van trainers te kunnen waarborgen. Als samenwerkende trainers genieten we enorm van het creeëren, elkaar versterken en inspireren. Kenmerkend voor onze werkwijze is een ervaringsgerichte aanpak, motiverend en verbindend. Trainers in de Zorg beschikt over een groot netwerk van ervaren trainers en trainingsacteurs waar wij graag mee samenwerken.

Foto Hanneke

Hanneke Palma-Wouda (Oprichter en Eigenaar)

Achtergrond: (Systemisch)Teamtrainer en Coach/ Trainer Communicatie/ Coach/ Docent communicatie verpleegkundige vervolgopleidingen/ Anesthesiemedewerker en Verpleegkundige.

Deelnemers waarderen mijn concrete aanpak én het feit dat wat ze hebben geleerd direct kunnen gebruiken in hun werk. Ze krijgen handvatten aangereikt om hun kwaliteiten in het dagelijks werk optimaal in te zetten. Zo blijf je trouw aan jezelf en krijg je nog meer plezier in je werk. En dat is niet alleen goed voor de medewerker en het team, maar ook voor de organisatie.