veelkleurige luchtballonnen

Teambuilding fun

Plezier, drive en de vaart erin houden binnen je werk betekent ook samen met je collega's door fun ontdekken hoe je nog dichterbij elkaar kan komen. Hierbij zullen we aandacht hebben voor prettig samenwerken, samenspel en samen 'gezellig' doen. Het is enkel een ervaringsgerichte teambuilding. Al bij aanvang worden de deelnemers op een speelse en relaxte manier meteen in het diepe gegooid. Stapsgewijs en speels gaat men onder leiding van ons op zoek naar eigen fun. Aan het einde van de training worden de belangrijkste vaardigheden herhaald om mee te nemen naar de afdeling.

Perioden van werkstress kent ieder team en dat is ook helemaal niet erg. Om te voorkomen dat het structureel wordt heb je ook veel momenten van fun nodig en ruimte met elkaar voor ontspanning. Wanneer "stress" door bevlogen en betrokken medewerkers geïnternaliseerd wordt kan dit leiden tot ernstige overbelasting en gezondheidsklachten. Voorkom stress binnen het team door leuke praktische oefeningen te introduceren, die ook nog uitvoerbaar zijn na de teambuildingsdag, dus mee te nemen naar de 'dagelijkse' praktijk/naar de werkvloer.

Wordt het niet eens tijd je collega van een heel andere kant te zien? Doe deze fun workshop met ons, waarbinnen de teambuildings elementen allemaal worden ingezet voor meer lol en meer ontspanning. Ook de medewerkers in de zorg hebben hun plezier momenten met elkaar nodig.

Opbrengst

  • inzicht in je eigen manier van plezier en funbeleving
  • antwoorden op wat kunnen we voor "de fun" doen in het team
  • advies vanuit de oefeningen ontstaan hoe je team meer fun kan beleven
  • inzicht in balans tussen werk en plezier, kiezen voor psychische gezondheid
  • afspreken gedragsnormen voor op het werk
  • basiskennis van fun terugbrengen in de dagelijkse werkpraktijk